آرشیو آبان ماه 1401

مطالب پزشكي و سلامتي

می‌خواهید از شر تمام اضافه وزن خود خلاص شوید و چاقی خود را درمان کنید؟

۲۳ بازديد

روش‌های فراوانی برای لاغری وجود دارد. این روش‌ها می‌توانند از انواع رژیم‌های غذایی مانند رژیم استوایی، کتوژنیک، کم‌کربوهیدرات و (رژیم لاغری سریع) گرفته تا انواع ورزش‌های چربی سوز و بدن‌سازی متنوع باشند. اما آیا این روش‌ها برای همه افراد موثر است؟ این موارد تا چه حد می‌توانند به کاهش وزن قابل توجه منجر شوند؟ و آیا آن‌ها موجب لاغری غیر قابل بازگشت می‌شوند؟ بهترین روش لاغری کدام است؟ در ادامه به معرفی بهترین روش لاغری می‌پردازیم. این روش‌ها شامل راه‌کارهای مفید و موثری است که در همه جای دنیا مورد قبول محققان و دانشمندان است. شاید لاغری و کاهش وزن یک فرمول کلی نداشته باشد، ولی با پیروی از قوانین موجود در این مقاله می‌توانید به طور قطع کاهش وزن خوبی را تجربه کنید.

بیشتربخوانید:

کاهش وزن برای افرادی که چاقی بیش از حد دارند (شاخص توده بدنی بالا ۳۰ و ۳۵) بسیار سخت است. دلایل زیادی وجود دارد که چرا کاهش وزن برای این افراد دشوار است. افراد چاق حتی اگر تلاش زیادی کنند در نهایت میزان کاهش وزن کمی دارند که این دلسرد کننده است.

بیشتربخوانید... محاسبهbmi

 افرادی که چاقی مرضی دارند معمولا بیماری‌های مرتبط با چاقی مانند دیابت، فشار خون بالا و … را نیز تجربه می‌کنند و همین موضوع روند کاهش وزن را به مراتب بدتر می‌کند. یک روش دائمی، مفید و موثر برای این افراد، عمل جراحی لاغری( عمل اسلیو معده ، عمل ساسی معده و....) است. این عمل نه تنها به لاغری کمک می‌کند که به درمان بیماری‌های مرتبط با چاقی نیز کمک می‌کند. سری به صفحه عمل جراحی لاغری بزنید و هر آنچه که لازم است درباره انواع جراحی لاغری بدانید را در آن صفحه پیدا خواهید کرد.

 

ارتودنسی بهمراه جراحی فک

۲۱ بازديد

اختلالات فکی و عدم یکسان سازی دندان ها باعث میشود افراد از حق طبیعی خود که ظاهر و لبخند زیبا است محروم شوند. از این سو این افراد به دنبال هر راهی می گردند تا آن را اصلاح کنند و حق طبیعی خود را پس بگیرند. یکی از این روش ها ارتودنسی است که اگر به درستی انجام نشود عوارض گوناگونی برای شخص در پی دارد. مهم ترین خطرات ناشی از درمان به روش ارتودنسی را می توان درد دندان، زخم در دهان، عفونت لثه، از بین رفتن مینای دندان ها، تحلیل ریشه، نشاط دهان و دندان، کوتاه شدن طول ریشه، حساسیت و واکنش های آلرژیک و تشکیل پلاک پشت دندان ها اشاره کرد.

بیشتربخوانید... قیمت لمینت دندان در ایران

ارتودنسی چیست؟

 ارتودنسی نوع خاصی از ابزار است که دندانپزشکان برای بسیاری از اهداف زیبایی و پزشکی از آن استفاده می کنند. این مهم ترین اهدافی است که ارتودنسی برای دستیابی به آن ها استفاده می کند:

  • حرکت تدریجی دندان ها و لبخند گرفتن که در آن دندان ها مرتبا ردیف می شوند.
  • بهبود انسداد دندان های فک بالا و پایین.
  • باز کردن فک ها یا برگرداندن دندان های برجسته جلویی به پشت.
  • در برخی موارد دندانپزشک ممکن است مجبور به استفاده از ابزار ها و تکنیک های دیگر با ارتودنسی مانند انبساط فک شود که باعث بهبود ظاهر استخوان فک و گسترش دامنه اکلوزال و لبخند می شود.

انواع ارتودنسی

ارتودنسی سرامیکی، ارتودنسی داخلی، ارتودنسی شفاف، ارتودنسی فلزی سنتی

بیشتر بخوانید... هزینه ی بلیچینگ دندان

ارتودنسی و جراحی فک

 افرادی که نیاز به جراحی فک دارند، حتما باید تحت درمان ارتودنسی ثابت و فک قرار بگیرند. سپس جراحی فک توسط متخصص جراحی فک و با تعامل با متخصص ارتودنسی صورت می گیرد. طی جراحی دستگاه ارتودنسی ثابت در دهان بیمار قرار دارد و به عنوان کمک و راهنمای جراحی فک عمل می کند. پس از جراحی فک، درمان ارتودنسی ثابت به مدت ۶ تا ۱۲ ماه ادامه می یابد تا دندانها به وضعیت ایده آل خود دست یابند؛ مانند سایر انواع درمان ارتودنسی ثابت، پس از خاتمه درمان و برداشتن دستگاه ثابت به درمان ارتودنسی نگهدارنده هم نیاز است. روند درمان این ارتودنسی بین 1 تا 1 و نیم سال طول می کشد.

منبع: دندانپزشکی لاچینه

ارتودنسی طرح دار چیست و انواع آن کدامست؟

۲۶ بازديد

ارتودنسی طرح دار یکی از شاخه های رشته دندانپزشکی است که برای درمان ناهنجاری های فک و دندان به کار می رود. دستگاه ارتودنسی به آرامی روی دندان ها فشار ایجاد می کند تا دندان ها به سمت جایگاه صحیح خود هدایت شوند. ارتودنسی طرح دار یکی از روش های جدید ارتودنسی است که برای ترغیب کودکان و نوجوانان به استفاده از ارتودنسی، در طرح ها و رنگ های مختلفی عرضه شده است.

درمان با ارتودنسی طرح دار به سن بیمار، شدت عارضه و تکنیک درمانی بستگی دارد که اگر در سنین قبل از بلوغ انجام شود، به دلیل رشد فک سریع تر و راحت تر انجام می شود. مدت زمان درمان با ارتودنسی طرح دار می تواند حدود ۱ الی ۳ سال طول بکشد.

بیشتربخوانید... ارتودنسی نامرئی در تهران

انواع ارتودنسی طرح دار

ارتودنسی ثابت:

منظور از ارتودنسی ثابت آن دسته از لوازم ارتودنسی است که به صورت ثابت روی دندان ها قرار می گیرند و به همکاری بیمار با ارتودنتیست متکی نیستند. استفاده از براکت ها یا ارتودنسی ثابت یکی از قدیمی ترین روش های درمان با ارتودنسی شناخته می شود. براکت های طرح دار در ارتودنسی ثابت، با چسب روی دندان ها چسبانده می شوند و سیم های فلزی به وسیله کش های ارتودنسی به براکت ها وصل می شوند. براکت های طرح دار تا پایان دوره درمانی بر روی دندان ها باقی می مانند اما امکان تعویض رنگ کش های ارتودنسی وجود دارد. ارتودنسی ثابت برای درمان ناهنجاری های گوناگون مناسب است و دندان ها در این روش، ماهانه حدود یک میلی متر حرکت می کنند. بعد از نصب براکت ها بر روی دندان ها یا در هر جلسه تنظیم براکت و سیم ها، بیمار ممکن است کمی درد احساس کند که برای کاهش درد می توان از داروهای مسکن یا موم ارتودنسی استفاده کرد.

بیشتربخوانید... قیمت ارتودنسی دندان

ریتینر یا نگه دارنده:

بعد از درمان ارتودنسی برای ثابت ماندن ارتودنسی، بیمار باید از ریتینر ثابت یا متحرک استفاده کند که مدت زمان استفاده از ریتینر می تواند چند ماه الی چند سال به طول انجامد.

ریتینر ثابت از یک سیم فلزی تشکیل شده است که بر پشت دندان ها چسبانده می شود.

ریتینر هالی، یک ریتینر متحرک طرح دار است و یک سیم فلزی دارد که در جلوی دندان ها قرار می گیرد که هر زمان که بخواهید می توانید آن را از  دهان خود خارج کنید. از این ریتینر برای اصلاح موقعیت دندان ها یا  ایجاد حرکات جزئی می توان استفاده کرد.

منبع: دندانپزشکی ارتوبلاگ

پوست شاداب و صاف به کمک گلاب

۲۲ بازديد

با توجه به مزایای گلاب برای پوست صورت، در این مقاله تلاش شده است تا آموزش تهیه چند ماسک صورت مفید با گلاب توضیح داده شود. در نظر داشته باشید که گلاب از پیری زودرس پوست و ایجاد چین و چروک نیز می تواند جلوگیری کند لذا این ماسک ها برای تمامی سنین گزینه خوبی می باشند.

بیشتربخوانید... تزریق فیلر لب طبیعی

1.ماسک صورت خیار و گلاب:

خیار و گلاب هر دو خاصیت خنک کننده ای دارند و برای روشن شدن پوست نیز می توانند بسیار مفید باشند. برای تهیه این دسته از ماسک های صورت لازم است تا ابتدا یک خیار را خرد نموده و سپس آب آن را جدا نمایید. در ادامه مقداری گلاب و آب لیمو ترش تازه نیز به آن اضافه کنید.

2.ماسک صورت گلاب و عسل:

ماسک عسل به تنهایی دارای مزایای زیادی برای پوست است. زمانی که این مورد با گلاب مخلوط می شود، خواص آن دو برابر نیز خواهد شد. این ماسک قادر به رفع لکه پوستی است و منافذ بسته پوست را پاکسازی نماید تا پوست تنفس کند.

بیشتربخوانید...  جوش های زیر پوستی

3.ماسک صورت گلاب و سیب زمینی:

برای تهیه این دسته از ماسک های صورت لازم است تا سیب زمینی رنده شده را با گلاب مخلوط کرده تا حالت خمیری به خود بگیرد. سپس این مورد را  به مدت یک ربع بر روی صورت قرار داده و پس از آن با آب ولرم شستشو دهید. در نظر داشته باشید که اگر پوست شما خشک است به مخلوط خود کمی عسل و اگر پوست شما چرب است، به این دسته از ماسک های صورت کمی آب لیمو اضافه کنید.

4.ماسک آب لیمو ترش و گلاب:

این دسته از ماسک های صورت برای از بین بردن جوش و آکنه مورد استفاده قرار می گیرند. برای تهیه این ماسک می بایست ۱ قاشق گلاب را به همراه ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش به خوبی مخلوط نمود و سپس بر روی پوست صورت اسپری نمود.

بیشتربخوانید... مدت ماندگاری فیلر بینی

5.ماسک گلاب و خاک رس:

از این دسته از ماسک های صورت برای جلوگیری و درمان پوسته پوسته شدن صورت استفاده می نمایند.

6.ماسک زعفران و گلاب:

این نمونه از ماسک های صورت می توانند باعث آبرسانی  و مرطوب شدن پوست شود.

منبع: مجله بیمارستان

درمان بوی بد دهان یا هالیتوز

۲۰ بازديد

بوی بد دهان که به آن هالیتوز یا هالیتوزیس نیز گفته می شود یک مشکل رایج دهان  و دندان است که برای هر کسی در هر سنی ممکن است پیش بیاید.   نوع درمان و مسیر ریشه کن کردن این مشکل بستگی به علت ایجاد آن دارد. در بیشتر اوقات بوی بد دهان با رعایت بهداشت دهان و دندان به راحتی از بین می رود. با این حال باید ابتدا علت بوی بد دهان را مشخص کرده و آنگاه بر اساس علت به فکر درمان باشیم تا موثرترین راهکار ها را انتخاب کنیم. در ادامه درباره شیوه درمان بوی بد دهان با توجه به منشاء آن توضیحاتی ارائه شده است.

بیشتربخوانید... هزینه دندان مصنوعی

برطرف کردن مشکلات دندانپزشکی

چنانچه علت بد بویی دهان ناشی از مسائل و مشکلات دندانپزشکی باشد مراجعه به یک دندانپزشک می تواند راهگشا باشد. دندانپزشکان با ارزیابی دهان و دندان ها علت را مشخص کرده روش درمانی مناسب را به شما توصیه می کنند برای مثال: اگر بیماری لثه شامل التهاب (جنجویت) یا عفونت لثه (پریودنتیت) دارید ممکن است جرم گیری دندان انجام دهید تا پس از التیام لثه بوی بد و تلخی دهان از بین برود اگر پوسیدگی دندان باعث ایجاد بوی نامطبوع در دهان شده با برداشتن پوسیدگی و پر کردن دندان با مواد مناسب بو کم کم از بین می رود اگر دندان های شما دچار شکستگی و یا آسیب شدید شده به طوری که ماندن آن ها در حفره دهان امکان پذیر نیست برداشته شده و با روش هایی مانند ایمپلنت دندان یا بریج  دندان و … جایگزین می شوند.

تمیز کردن دندان مصنوعی

در اغلب اوقات علت بوی بد دهان در افراد میانسال و مسن دندان مصنوعی است. با تمیز کردن منظم دندان های مصنوعی و قرار دادن آن ها درون محلول های مخصوص آنتی باکتریال می توان به راحتی اقدام به درمان بوی بد دهان کرد.

بیشتربخوانید... درد ایمپلنت دندان

درمان بیماری خشکی دهان

برای افزایش جریان بزاق، آدامس های بدون قند بجوید. همچنین ، برای مرطوب نگه داشتن حفره دهان خود ، مقدار زیادی آب بنوشید. اگر بوی بد دهان به دلیل بیماری پزشکی مانند دیابت ملیتوس ، سینوزیت و برونشیت ایجاد شده باشد ، دندانپزشک شما را برای درمان مناسب به پزشک معرفی می کند. پیشرفت در درمان بوی بد دهان به موفقیت در درمان بیماری زمینه ای بستگی دارد.

منبع: دندانپزشکی ژاله ایمپلنت

فرق چاقی با اضافه وزن در چیست؟

۲۲ بازديد

اضافه وزن و چاقی هرچند که تعاریف بسیار نزدیک به هم هستند اما با هم تفاوت هایی دارند. هر دوی آن ها به بالا بودن درصد چربی در بخش های مختلف بدن اشاره دارند اما درصد و میزان هر کدام متفاوت است. برای مثال کسی که چند کیلوگرم بیشتر از وزن طبیعی و نرمال خودش وزن داشته باشد میگویند اضافه وزن دارد. اما اگر همان شخص بیشتر از چند کیلوگرم (مثلا ۱۰ کیلوگرم یا بیشتر) وزن داشته باشد میگویند چاق است. با بهترین جراح اسلیو تهران همراه باشید.

از کجا بدانم که اضافه وزن دارم یا چاق هستم؟

متداول ترین روش تشخیص چاقی از اضافه وزن کمک گرفتن از مفهوم شاخص توده بدنی یا (BMI) است. BMI روشی سریع و ساده برای کمک به شناسایی افرادی است که اضافه وزن دارند یا چاق هستند. این شاخص بر اساس فاکتورهایی مانند سن، قد، وزن و جنسیت به شما خواهد گفت که آیا شما اضافه وزن دارید یا اینکه چاق شده اید.

شاخص توده بدنی چگونه محاسبه می شود؟

 شاخص توده بدنی یک فرمول ساده  دارد که از طریق آن میتوان به راحتی وضعیت وزنی خود را به تنهایی بررسی کرد. اگر نمیدانید که BMI شما چقدر است میتوانید به صفحه محاسبه شاخص توده بدنی مراجعه کنید.

بیشتربخوانید... رژیم مدیترانه ای 15 روزه

چه عواملی باعث اضافه وزن و چاقی می شود؟

 افرادی که میزان دریافت کالری آن ها بیشتر از میزان سوختن کالری‌شان است معمولا زودتر دچار اضافه وزن و چاقی میشوند. موارد زیر شناخته شده ترین عوامل اضافه وزن و چاقی هستند:

داشتن یک رژیم غذایی ضعیف (از لحاظ ارزش غذایی)، کاهش تحرک و ورزش نکردن، داشتن یک سبک زندگی غیرفعال، سابقه خانوادگی اضافه وزن یا چاقی، احساسات منفی مانند کسالت، غم و اندوه، عصبانیت که ممکن است در عادات غذا خوردن تأثیر بگذارد.

گر چاقی مفرط دارید این بخش را بخوانید

اگر چاقی مفرط دارید و با کمک رژیم لاغری یا ورزش و سایر روشهای دیگر وزن کم کنید میتوانید رو به سوی سایر درمان های چاقی بیاورید. مصرف داروی لاغری و همچنین انجام عمل جراحی لاغری دو روش درمانی خوب برای کاهش وزن هستند که از این بین عمل جراحی بیسار بی خطر تر و موثرتر خواهد بود.

بیشتربخوانید... درد بعد از عمل اسلیو معده

عمل جراحی لاغری چگونه به کاهش وزن شما کمک میکند؟

جراحی لاغری در واقع آخرین راه برای خلاص شدن از شر چاقی شما است. در این عمل یک متخصص جراحی لاغری با کمک انواع تکنیک های جراحی به شما کمک میکند که ظرف مدت ۶ ماه تا ۲ سال به طور کامل از شر چاق خودتان خلاص شوید. انواع عمل جراحی لاغری برای کاهش وزن مهمترین روش های لاغری برای کاهش وزن عبارتند از:

  • عمل اسیلو معده
  • جراحی بای پس معده
  • بای پس روده
  • ساسی بای پس معده
  • پلیسه معده
  • باندینگ

منبع: لاغری و تناسب اندام

نگین ارتودنسی و وظایف آن

۲۳ بازديد

ارتودنسی برای رفع ناهنجاری های دهان و دندان ممکن است در هر سنی ضروری به نظر برسد، اما از آن جایی که طول درمان ارتودنسی طولانی است پس باید در انتخاب نوع، رنگ و چگونگی ارتودنسی دقت لازم توسط متخصص ارتودنسی و بیمار به عمل آید.

بیشتر بخوانید... ارتودنسی دندان نامرئی

نگین ارتودنسی

 نگین ارتودنسی یا همان براکت ارتودنسی  نگین ارتودنسی قسمتی است که از قطعات مربعی شکل از جنس فلز یا سرامیک و… است، که با استفاده از چسب مخصوص ارتودنسی روی دندان می چسبانند.

چسب های ارتودنسی

 استحکام چسب های ارتودنسی به گونه ای تنظیم شده است که در عین محکم بودن برای تغذیه عادی در انتهای درمان و زمان جداسازی نگین ها آسیبی به دندان وارد نمی شود و به همین دلیل باید در حین درمان ارتودنسی از جویدن غذاهای سفت همچون ته دیگ،میوه های سفت و .. اجتناب کرد. بعد از اتمام ارتودنسی متخصص نگین ها را از روی سطح دندان جدا می کند و چسپ باقی مانده را از روی سطح دندان بر می دارد، و دندان پالیش می شود.

وظایف اصلی نگین ارتودنسی

از وظایف اصلی نگین ارتودنسی می توان به اتصال موارد مختلف به دندان اشاره کرد، نگین ارتودنسی، همانند دستگیره عمل می کند که به بیان دیگر نگین ارتودنسی در ارتودنسی ثابت دندان ها می چشپد و آنها را به جایگاه مناسب هدایت می کند، برای هر دندان، نگین ارتودنسی خاصی طراحی می شود که به نوع دندان وابسته است. روی بعضی از نگین های ارتودنسی قلاب وجود دارد و بعضی از نگین های ارتودنسی نیز هر شیاری دارند که سیم ارتودنسی از داخل آن عبور می کند.

بیشتر بخوانید ... ارتودنسی ثابت و متحرک

براکت ارتودنسی

 هر دندان براکت خاصی دارد که فرم آن از آناتومی سطح دندان تبعیت می کند و زوایای خاصی در آن تعبیه شده است. روی بعضی از براکت ها هوک یا قلاب وجود دارد همچنین هر براکت شیاری دارد که سیم ارتودنسی  داخل آن قرار می گیرد.

منبع: دندانپزشکی ارتودنتیست

می‌خواهید از شر تمام اضافه وزن خود خلاص شوید و چاقی خود را درمان کنید؟

۲۱ بازديد

روش‌های فراوانی برای لاغری وجود دارد. این روش‌ها می‌توانند از انواع رژیم‌های غذایی مانند رژیم استوایی، کتوژنیک، کم‌کربوهیدرات و (رژیم لاغری سریع) گرفته تا انواع ورزش‌های چربی سوز و بدن‌سازی متنوع باشند. اما آیا این روش‌ها برای همه افراد موثر است؟ این موارد تا چه حد می‌توانند به کاهش وزن قابل توجه منجر شوند؟ و آیا آن‌ها موجب لاغری غیر قابل بازگشت می‌شوند؟ بهترین روش لاغری کدام است؟ در ادامه به معرفی بهترین روش لاغری می‌پردازیم. این روش‌ها شامل راه‌کارهای مفید و موثری است که در همه جای دنیا مورد قبول محققان و دانشمندان است. شاید لاغری و کاهش وزن یک فرمول کلی نداشته باشد، ولی با پیروی از قوانین موجود در این مقاله می‌توانید به طور قطع کاهش وزن خوبی را تجربه کنید.

کاهش وزن برای افرادی که چاقی بیش از حد دارند (شاخص توده بدنی بالا ۳۰ و ۳۵) بسیار سخت است. دلایل زیادی وجود دارد که چرا کاهش وزن برای این افراد دشوار است. افراد چاق حتی اگر تلاش زیادی کنند در نهایت میزان کاهش وزن کمی دارند که این دلسرد کننده است.

افرادی که چاقی مرضی دارند معمولا بیماری‌های مرتبط با چاقی مانند دیابت، فشار خون بالا و … را نیز تجربه می‌کنند و همین موضوع روند کاهش وزن را به مراتب بدتر می‌کند. یک روش دائمی، مفید و موثر برای این افراد، عمل جراحی لاغری(عمل اسلیو معده ، عمل ساسی معده و....) است. این عمل نه تنها به لاغری کمک می‌کند که به درمان بیماری‌های مرتبط با چاقی نیز کمک می‌کند. سری به صفحه عمل جراحی لاغری بزنید و هر آنچه که لازم است درباره انواع جراحی لاغری بدانید را در آن صفحه پیدا خواهید کرد.

بیشتربخوانید... رژیم مدیترانه ای

ارتباط ریفلاکس معده با چاقی و نحوه درمان آن در افراد چاق

۲۶ بازديد

درک ریفلاکس اسید معده به مری یا (GERD)

یک اسفنکتر (دریچه) بین مری و معده قرار دارد که تحت عنوان “کاردیا” شناخته میشود. این ساختار باعث می شود تا مواد غذایی به داخل معده سرازیر شوند و از بازگشت آن ها به بالا (به سمت مری) جلوگیری می کند. اما گاهی اوقات، اسفنکتر ضعیف یا شل می شود و باعث می شود اسید معده دوباره به مری بازگردد. این عارضه تحت عنوان ریفلاکس اسید شناخته شده است و اگر به طور مکرر اتفاق بیفتد، می تواند منجر به بروز بیماری مزمنی به نام ریفلاکس اسید معده به مری یا (GERD) میشود.

بیشتربخوانید... رژیم کانادایی

علائم ریفلاکس معده چیست؟

بیماران مبتلا به رفلاکس اسید معده ممکن است به کررات متوجه این علائم شوند:

  • سوزش سر دل (احساس سوزش دردناک در قفسه سینه)
  • احساس وجود یک توده در گلو
  • بلع مشکل یا دشواری در بلع مواد خوراکی و حتی مایعات
  • درد جزئی تا شدید قفسه سینه
  • طعم ترش در دهان (به دلیل ماهیت اسیدی شیره معده)
  • برگشت ذرات مواد غذایی از معده به گلو و دهان

ریسک فاکتورهای رفلاکس معده چیست؟

عوامل زیادی هستند که عارضه ریفلاکس معده را تشدید میکنند. به این عوامل ریسک فاکتورهای رفلاکس اسید معده میگویند. برخی از شناخته شده ترین عوامل تشدید کننده این مشکل گوارشی عبارتند از:

  • چاقی و اضافه وزن زیاد
  • فتق هیاتال
  • فلج معده یا تاخیر در روند خالی شدن معده از مواد غذایی هضم شده
  • بارداری
  • نوشیدن الکل
  • سیگار کشیدن

مدیریت رفلکس اسید

رفلاکس اسید معده با مصرف داروهای ساده بدون نسخه قابل درمان است. اما به بیمارانی که اضافه وزن جزئی تا شدید و چاقی مفرط دارند توصیه میشود که برای کنترل شرایط گوارشی خود حتما وزن کم کنند. اگر اضافه وزن جزئی داشته باشید با کمک تغییر در رژیم غذایی یا رو آوردن به یک رژیم لاغری یا ورزش کردن میتوانید اضافه وزن خود را از دست دهید.  اما اگر چاقی مفرط و شدید دارید بهتر است در کنار دو مورد ذکر شده خود را به یک متخصص جراحی لاغری نشان دهید. انواع عمل لاغری سریع وجود دارد که به کاهش وزن شما و درمان رفلاکس اسیده معده کمک میکند.

انواع جراحی لاغری برای کاهش وزن و درمان مشکلات مرتبط با چاقی

اگر به یک جراح لاغری خوب مراجعه کنید میتوانید از مشاوره و راهنمایی او جهت کاهش وزن موثر کمک بگیرید. این جراح با روش های زیر به کاهش وزن شما و خلاص شدن از شر بیماری های مزمن و در ارتبطا با چاقی کمک میکند:

  • عمل جراحی اسلیو معده
  • عمل بای پس معده
  • بای پس روده
  • پلیسه معده
  • بالون
  • باندینگ معده
  • ساسی بای پس

علت جوش های ریز و درشت صورت چیست؟

۲۳ بازديد

جوش یک زائده کوچک پوستی است. جوش‌ها جراحت‌ها یا مشکلات پوستی کوچک ناشی از غدد چربی‌ای هستند که به‌وسیله میکرب‌ها آلوده و ملتهب می‌شوند و در مرحله بعد، سطح آنها را ترشحات پر می‌کند.

علت جوش صورت چیست؟

 آکنه یا جوش یکی از مشکلات رایج پوستی است. این مشکل بیشتر در دوران نوجوانی به دلیل تغییرات هورمونی رخ می‌دهد، اما در سنین دیگر نیز ممکن است به آن مبتلا شوید. چند عامل اصلی باعث ایجاد جوش می‌شود که مهم‌ترین آنها، تولید بیش از حد چربی در پوست، بسته شدن منافذ پوست و یا عوامل ژنتیکی است. البته واکنش‌ بدن شما نسبت به هورمون‌ها نیز می‌تواند علت جوش‌های صورت‌تان باشد.

بیشتربخوانید... ماندگاری فیلر بینی

علل هورمونی جوش عبارتند از:

  • تغییر میزان هورمون‌ها در چرخه قاعدگی؛
  • مصرف قرص‌های ضد بارداری خوراکی؛
  • عدم تعادل هورمونی؛
  • اختلالات سیستم غدد درون تراو، و غیره.

علل غیر هورمونی جوش عبارتند از:

  • رژیم غذایی؛
  • کمبود ویتامین و مواد مغذی؛
  • استرس؛
  • ژنتیک؛
  • بیماری‌های گوارشی؛
  • بهداشت پایین؛
  • سیستم ایمنی ضعیف.

 برخی علت‌های که می‌توانند باعث ایجاد جوش صورت شوند، عبارتند از:

  • تماس محصولات آرایشی مو با پوست صورت؛
  • زدودن مو‌های صورت؛
  • استفاده از محصولات متعدد مراقبت از پوست؛
  • استفاده بسیار زیاد از ضد آفتاب‌؛
  • رژیم غذایی سرشار از غذا‌های فرآوری شده؛
  • باکتری‌های گوشی موبایل.

بیشتر بخوانید...  انواع جوش صورت

جوش در هر ناحیه از صورت نشانه چیست؟

پوست معمولا بازتاب دهنده سلامت عمومی بدن است، لذا تغییراتی که در هر ناحیه خاص از پوست ایجاد می‌شود مانند جوش‌های صورت یا سایر نواحی پوست می‌تواند نشان دهنده اختلالاتی خاص باشد. البته باید توجه داشت که وجود چنین جوش‌هایی لزوما در همه افراد نشانه اختلال نبوده و این روش تشخیصی نمی‌تواند چندان دقیق و علمی باشد. گرچه اختلالات داخلی بدن از جمله علل ایجاد جوش صورت هستند به خصوص جوش‌های کیستیک، علل دیگری نیز در ایجاد جوش صورت دخیل‌اند از جمله مصرف محصولات مختلف جهت محافظت از پوست، بهداشت عمومی، هورمون‌ها، آلرژی و ژنتیک. با این حال دانستن علل احتمالی ایجاد جوش در ناحیه خاصی از صورت می‌تواند به تصمیم‌گیری هر چه بهتر برای درمان کمک کند.

بیشتر بخوانید... درمان جوش صورت

علت جوش صورت در زنان چیست؟

 جوش صورت در زنان عموما ناشی تغییرات هورمونی و یا افزایش ترشحات غدد سباسه و مسدود شدن مسیر خروجی آنها و عفونی شدن با یک پاتوژن به نام پروپیونی باکتریوم است.

منبع: بیمارستان