استراحت بعد از ایمپلنت دندان و قابلیت استفاده از ایمپلنت به شکل دندان طبیعی از جمله سوالاتی است که بسیاری از بیماران دارند. بایستی به این دسته از بیماران گفت که استراحت بعد از ایمپلنت دندان جهت ایجاد پیوند قوی بین ایمپلنت و استخوان فک لازم و ضروری است. بایستی برای دوره ای کوتاه فشار زیادی به ایمپلنت کاشته شده وارد نشود. در ادامه با ارتودنتیست همراه باشید تا شما را برای دوره بعد از کاشت ایمپلنت راهنمایی کنیدم.
بیشتربخوانید... ارتودنسی فلزی چیست
استراحت بعد از ایمپلنت دندان چگونه است؟
وقتی دندان مصنوعی در سیستم فکی و دهانی فرد کاشته می شود، بایستی اتصال قوی و محکم بین این دو برقرار گردد تا دندان کاشته شده بتواند نقش دندان طبیعی را برای بیمار بازی نماید. ایمپلنت کاشته شده در زمان اولیه دچار حساسیت بوده و بمرور زمان با سیستم دهانی بیمار تطابق پیدا می کند. در این بیماران نبایستی بر ایمپلنت فشار زیادی وارد شود و تا حدود ممکن بایستی از مصرف غذاهای سفت تا چند روز بعد از کاشت ایمپلنت دندان اجتناب شود. با مصرف غذاهای نرم و شل از ایجاد فشار زیاد به ایمپلنت خودداری کنید.
توصیه هایی به بیماران در مورد کاشت دندان
لازم است بدانید کاشت ایمپلنت در چند مرحله و طی مراحل مختلف انجام می شود. ابتدا بایستی پایه تیتانیومی درون استخوان فک بیمار جایگذاری شده و سپس زمان کافی به ایمپلنت داده شود تا پیوند قوی و محکم بین ایمپلنت و استخوان فک برقرار شود. مراحل ایجاد روکش و نصب آن بر روی ایمپلنت دندان نیز به صورت مجزا انجام می شود. یکی از اصولی ترین توصیه ها که دندانپزشکان به بیماران خود دارند، رعایت بهداشت است. چه در مرحله کاشت دندان و یا در مراحل بعد از کاشت نیاز به رعایت بهداشت از طرف بیمار است. استفاده از دهانشویه ها و مسواک جهت این امر به بیماران توصیه می شود. بایستی توجه کرد بیمار از مصرف غذاهای سفت که فشار به ایمپلنت کاشته شده می آورد اجتناب کند. مسواک زدن نیز بایستی به این صورت باشد که فشار به ایمپلنت نیاورد.
بیشتربخوانید... ارتودنسی زودبازده
غذاهای توصیه شده به بیماران بعد از کاشت ایمپلنت دندان
غذاهای مصرفی توسط بیمار بایستی به نحوی باشد که سیستم ایمپلنت فشار نیاورد. غذاهای نرم و آبی به این دسته از بیماران توصیه می شود. مصرف غذاهای نرم و آبی تا یک هفته بعد از کاشت ایمپلنت به بیمار توصیه می شود. اگر به ایمپلنت فشلر بیاید ممکن است ایمپلنت کاشته شده دچار لق شدگی شده و این امر باعث شکست درمان ایمپلنت کاشته شود.
منبع: مجله دندانپزشکی ارتوبلاگ - orthoblog.ir
- ۰ ۰
- ۰ نظر