منظور از آلت پرده دار چیست؟

مطالب پزشكي و سلامتي

منظور از آلت پرده دار چیست؟

۳۶ بازديد

آلت تناسلی پرده دار به حالتی گفته می شود که در آن پوست بیضه تا قسمت وسط و تحتانی آلت تناسلی، گسترش پیدا کرده و این محل اتصال نامناسب، باعث کوچک به نظر رسیدن آلت تناسلی شده و در حالت شدید ممکن است باعث خمیدگی آلت و اختلال در روابط جنسی، از نظر روحی و روانی گردد. این مورد یک اختلال مادرزادی می باشد.

بیشتربخوانید... بهترین متخصص اورولوژی

در مواردی که این مشکل مادرزادی نباشد، علت آن برداشتن بیش از حد بخش قدامی پوست در حین ختنه کردن می باشد که نتیجه آن تشکیل یک پرده بین قسمت پایینی کیسه بیضه و زیر آلت تناسلی است. بسته به شدت آن، محل اتصال می تواند زیر گلانز یا حشفه آلت یا شکم آلت و یا قسمت انتهایی آلت باشد.

آیا آلت پرده دار درمان دارویی و غیرجراحی دارد؟

جواب کاملاً منفی است تنها راه درمان آلت تناسلی پرده دار، برداشتن قسمت اضافی پوست با روش جراحی سرپایی می باشد.

چه زمانی جراحی آلت پرده دار ضروری است؟

هر چه محل اتصال پوست اضافی بیضه به نوک آلت و گلانز نزدیکتر باشد، بیشتر باعث اختلال در روابط جنسی می شود و بهتر است تحت عمل جراحی قرار گیرد. مورد دوم کسانی هستند که از نظر روحی و روانی، آلت پرده دار باعث به هم ریختگی روان فرد و شریک جنسی وی می شود و جهت عمل جراحی پرده آلت مراجعه می نماید.

اهمیت این بیماری، کوتاه به نظر رسیدن سایز آلت تناسلی نرمال است و با برداشتن پوست اضافه آلت تناسلی، اندازه نرمال خود را نشان می دهد. به طور خلاصه:

اختلال در اعتماد به نفس فرد برای رابطه جنسی

کج شدن آلت تناسلی

عدم توانایی استفاده از کاندوم به علت محل اتصال ناجور پوست بیضه، از علل شایعی هستند که فرد را جهت معالجه به دکتر ارولوژی می کشاند.

تکنیک درمان جراحی آلت پرده دار

بسته به شدت و بزرگی پرده آلت تناسلی، جراحی های متفاوتی استفاده می شود. در بزرگسالان تکنیک Y-I plust x بهترین و سالمترین و کم عارضه ترین روش ترمیم آلت تناسلی پرده دار است.

در این تکنیک پوست اضافی با رعایت زیبایی آلت و نرمال نشان داده شدن آلت تناسلی، بعد از درمان برداشته می شود. این تکنیک جراحی یک روش ساده و سریع و بدون بستری بیمار همراه می باشد و به صورت پلاستیک دوخته می شود.

بیشتربخوانید... واریکوسل چیست

آیا جراحی آلت پرده دار عارضه خاصی دارد؟

اگر جراحی به دست یک جراح آزموده و با رعایت موارد و نکات جراحی انجام شود، این عمل عارضه خاصی ندارد. رعایت بهداشت پوست منطقه و اجتناب از فعالیت های جنسی تا ترمیم پوست محل به بیمار توصیه می شود. بخیه های بیمار جذبی و نیازی به کشیدن ندارد و فردای عمل جراحی بیمار به کار و فعالیت های روزمره خود بر می گردد.

منبع: https://www.gymju.ir/

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.