جراحی تعبیه پروتز آلت تناسلی روشی مطمئن و مؤثر برای درمان مردان مبتلا به اختلال نعوظ یا ED است. پروتز آلت تناسلی بالاترین میزان رضایت را در بین تمام روش ها برای درمان اختلال نعوظ دارد. بیمارانی که با استفاده از قرص ها، دستگاه های خلاء، شیاف یا تزریق نمی توانند به نتایج رضایت بخشی دست یابند.
پروتزهای آلت تناسلی را می توان به دو دسته اصلی: انعطاف پذیر (که به نام های غیر هیدرولیک یا نیمه سفت نیز شناخته می شود) و بادی (هیدرولیک) تقسیم کرد. پروتزهای بادی آلت تناسلی ۳ تکه معمولاً کاشته میشوند. ایمپلنت های بادی سه تکه دارای استوانه های جفتی، یک پمپ کوچک در کیسه بیضه و یک مخزن مایع با حجم زیاد (که در پشت عضلات دیواره شکم قرار می گیرد) دارند.
بیشتربخوانید... هزینه عمل واریکوسل در سال 1402
پروتز آلت تناسلی چگونه کار می کنند و چه چیزی را باید انتظار داشت؟
جراحی تعبیه پروتز آلت تناسلی روشی است که به افراد کمک می کند نعوظ داشته باشند و حفظ کنند. در حالی که این ایمپلنتها معمولاً برای افراد مبتلا به اختلال نعوظ که به درمانهای محافظهکارانهتر پاسخ ندادهاند، به عنوان بخشی از جراحی تغیر جنسیت نیز در دسترس هستند.
جراحی تعبیه پروتز آلت تناسلی شامل قرار دادن یک پروتز در داخل آلت تناسلی و کیسه بیضه است. این دستگاه به افراد کمک می کند تا نعوظ داشته باشند و عملکرد جنسی خود را دوباره به دست آورند.
بیشتربخوانید... جراحی پرده آلت چیست
چه کسی کاندیدای خوبی برای این روش است؟
اگر موارد زیر را دارید، ممکن است کاندید خوبی برای جراحی کاشت آلت تناسلی باشید:
ED یا اختلال نعوظ مداوم که زندگی جنسی شما را مختل می کند
درمانهایی که قبلاً برای ED امتحان شده است، موفق نبوده مانند:
سیلدنافیل (ویاگرا)
تادالافیل (سیالیس)
واردنافیل (لویترا)
آوانافیل (Stendra
دستگاه وکیوم را امتحان کرد
نتایج مثبتی از داروهای تزریق آلت تناسلی مانند TriMix نداشت
بیماری مانند بیماری پلاک پیرونی که بعید است با درمان های دیگر بهبود یابد
منبع: www.gymju.ir
- ۰ ۰
- ۰ نظر