یکی از قسمت های مهم درمان ارتودنسی دندان، قسمت عکس برداری از دندان است، در واقع عکس در مراحل ارتودنسی دندان می تواند تمام مراحل درمان را تعیین کند؛ بنابراین باید به خوبی انجام شده و با دقت عکس برداری صورت بگیرد. ارتودنسی عکس سه بعدی احتیاج دارد که با اشعه ایکس انجام می شود، همچنین باید کیفیت و تصویربرداری عکس ارتودنسی هم باید بالا باشد تا بتوانند کوچکترین مشکلات را نشان دهد.
بیشتربخوانید... کامپوزیت دندان جلو
عکس در ارتودنسی
اثرات پیشرفت در فناوری های ضبط دیجیتال در بخش های مختلف قابل مشاهده است. دندانپزشکی نمونه مهمی از عکاسی دیجیتال دندانپزشکی می باشد که به بخش اساسی در درمان های ارتودنسی تبدیل شده است، عکاسی دیجیتال دندانپزشکی یا دیدی پبیشتر پزشکان را قادر می کند تا مراحل اصلی درمان را ثبت کنند. این امر همچنین از نظر جنبه های ارتودنسی کمک میکند تا انگیزه و همکاری بیمار را در طول روند درمان افزایش دهد. این جنبه ها عبارت اند از:
- برقراری ارتباط با بیماران
- بررسی شخصی متخصصان
- برنامه ریزی درمانی
- ارائه درمان
عکس برداری برای ارائه درمان و پیگیری اهداف بالینی آموزش و اهداف بازیابی در رشته ارتودنسی در واقع به این صورت انجام می شود که ۴ عکس خارج دهانی و ۵ عکس داخل دهانی از دندان گرفته می شود. این کار برای برنامه ریزی و برنامه درمانی مناسب انجام می گیرد.
سایر مقالات مهم : لمینت بدون تراش دندان چیست
تفاوت عکس خارج و داخل دهان
عکس های خارج دهانی باید ظاهر صحیح بیمار و لبخند طبیعی را نشان دهد؛ چراکه این نکته برای متخصص ارتودنسی خوب بسیار حائز اهمیت است و عکس های داخل دهانی هم باید دندان و انسداد کامل دندان را نشان دهد.
عکاسی چه عواملی را تحت تاثیر قرار می دهد؟
روش تجمع بزاق
یکی از نگرانی های مهم در عکاسی داخل دهانی ارتودنسی، تجمع بزاق است، عدم آسپیراسیون بزاق بدون ایجاد اختلال در میدان دید، چالشی برای این تکنسین و ایجاد مزاحمت برای بیماران بود.
روش عکاسی باکال و اکلوزال داخل دهانی
نوعی از مرحله عکاسی باکال و اکلوزال دهانی نام دارد که در این مرحله به طور همزمان از سه مورد مختلف دوربین، جمع کننده ها و آینه ها استفاده می شود.
بیشتربخوانید ... هزینه ارتودنسی در ایران
روش عکاسی داخل دهانی
بیشتر شکایات بیماران مربوط به جمع کننده ها و آینه های داخل دهان بود. بیماران گزارش کردند که اندازه و ساختار جمع کننده ها در درجه اول باعث درد و احساس فشار بیش از حد روی بافت های نرم می شود.
منبع: chalava
- ۰ ۰
- ۰ نظر