مشکلات متفاوت و متعددی در مورد بینی میتواند وجود داشته باشد. مشکلاتی مثل افتادگی و سرپایین بودن بینی، قوز بینی، انحراف بینی، مشکلات تنفسی، شکستگی بینی و غیره. لیفت بینی روشی است که از طریق آن میشود بسیاری از ایرادات ظاهری بینی را برطرف نمود و شکل و شمایل مناسبی به بینی داد. یک مزیت بزرگ در مورد لیفت این است که معمولا با روشهای غیرجراحی قابل انجام است.
البته در بعضی موارد ممکن است مشکل تنها از طریق جراحی قابل رفع باشد که این موضوع با معاینه و نظر پزشک مشخص میشود. به طور کل این کار میتواند تغییر چشمگیر و هماهنگی و همگونی بیشتری بین بینی و دیگر اجزای صورت برقرار کند.
بیشتربخوانید... فیلر بینی چیست؟
چه کسانی برای لیفت بینی مناسباند؟
نظر نهایی در مورد اینکه شما کاندید مناسبی برای لیفت بینی هستید یا نه، توسط پزشک اعلام میشود. اما به طور کلی بسیاری از ایرادات بینی را میشود با این روش برطرف کرد. لیفت بینی میتواند نقایص زیادی را در تیغه، نوک، قوز، پره، پوست و دیگر قسمتهای بینی اصلاح کند.
کسانی که ایرادهای ژنتیکی در بینی دارند و یا کسانی که بینی خود را عمل کردهاند و میخواهند نواقص آن را برطرف کنند، میتوانند از طریق لیفت بینی اقدام کنند. همچنین کسانی که بینی آنها شکسته یا آسیب ورزشی دیده میتوانند معایب را از این طریق برطرف نمایند. میزان رفع عیب و امکان آن را پزشک بعد از معاینه و بررسی مشخص میکند.
انواع روشهای لیفت بینی
در این روش از نخ بخیه جذبی استفاده میشود. این نخها متناسب با بافت بدن بوده و بعد از مدتی جذب میشوند. لیفت با نخ روشی است که معمولا یک تا دوسال دوام دارد. یعنی تا وقتی که نخها کاملا جذب بافت بینی شوند.
در این روش با در نظر گرفتن ایراد بینی، نخ در جای مناسب قرار داده شده و کشیده و تنظیم میشود. سپس در جای خود ثابت میشود و به بینی، آن فرم و شکل دلخواه و مطلوب را میدهد. برای لیفت بینی با نخ ابتدا بینی را با مواد مخصوص بی حس میکنند تا فرد در حین انجام کار دردی حس نکند.
- لیفت بینی با تزریق فیلر
- لیفت بینی با جراحی
در این روش از نخهای مختلفی استفاده میشود مثل نخ پیدواو، نخ گاگ، نخ پلیکولید و یا نخ هوریکان. نخ پیدواو جدیدترین است و نتایج درخشانی در پی دارد. عمل لیفت با نخ معمولا حدود یک ربع طول میکشد و نقاهت ندارد. فرد میتواند بعد از انجام عمل، به فعالیتهای روزانه خود برگردد. فقط کافی است که تا چند روز فعالیت سنگینی نداشته باشد و بینی را دستکاری نکند و فشار ندهد.
منبع: مجله آنلاین فیلر بینی
- ۰ ۰
- ۰ نظر