گیاه‌ خواری چیست؟

مطالب پزشكي و سلامتي

گیاه‌ خواری چیست؟

۲۹ بازديد

برای گیاه‌خوار شدن باید رژیم تغذیه‌ای خاصی را از یک منبع معتبر انتخاب کنید و پیرو آن دست به‌کار شوید. اگر این روش تغذیه به درستی و کامل انجام شود بدون‌شک بهترین فواید را برای بدن انسان خواهد داشت ولی متاسفانه افراد در بیشتر مواقع اصول و روند صحیح گیاه‌‌خواری را دنبال نمی‌کنند و به مشکلات فیزیکی برمی‌خورند. جهت کسب اطلاعات بیشتر تا انتها با ما همراه باشید.

گیاه ‌‌خواری تنها به معنای عدم مصرف گوشت و مرغ نیست بلکه این رژیم غذایی به ۲ دسته کلی تقسیم‌بندی می‌شود:

وجترین (Vegetarian): گیاه‌خوارانی که از هیچ گوشت قرمز و سفیدی استفاده نمی‌کنند ولی با خوردن محصولات لبنی یا تخم‌مرغ مشکلی ندارند.

وگان (Vegan): به فرد گیاه‌خواری که به طور کلی هیچ محصول حیوانی را مصرف نمی‌کند وگان می‌گویند. در واقع این فرد حتی محصولات لبنی را نمی‌خورد.

فراموش نکنید گیاه‌‌خواری روش تغذیه خاص و ویژه‌ای است که به طور حتم باید توسط یک پزشک حاذق در همین حوزه برای شما تعیین شود. بسیاری از افراد تنها به دلایلی همانند حمایت از حقوق حیوانات به این سبک غذایی روی آورده‌اند ولی برخی دیگر به خاطر حفظ سلامتی خود و طول عمر بالا گیاه‌‌خواری را انتخاب کرده‌اند.

رژیم گیاه خواری چگونه است؟

در سال‌های اخیر ما بیشتر از دهه‌های گذشته با افراد گیاه‌‌خوار و رژیم غذایی گیاه‌‌خواری روبه‌رو شده‌ایم، زیرا شبکه‌های اجتماعی با توسعه تکنولوژی بیش از پیش به تبلیغ این رژیم غذایی و ارائه اطلاعات لازم در این مورد کمک می‌کنند.

از این‌رو با افزایش علم و آگاهی و همچنین مشاهده غذاهای متنوع شاید حتی شما نیز به گیاه‌خوار شدن فکر کنید. اگر قصد دارید به این رژیم غذایی روی بیاورید، باید بدانید که این سبک تغذیه کمی سخت است و شاید باب میل شما نباشد. برای گیاه‌‌خوار شدن باید طبق اصول و مراحل زیر پیش بروید:

به صورت ناگهانی و به یک‌باره به گیاه‌‌خواری دست نزنید.

خوراکی‌ها، چربی‌ها و پروتئین‌های حیوانی که تا به امروز مصرف می‌کردید را به یک‌باره و ناگهانی حذف نکنید.

در مورد ذائقه و سلیقه خود بیشتر فکر و جستجو کنید.

بیشتربخوانید... رژیم غذایی کتوژنیک

یک برنامه اصولی و دقیق برای این سبک غذایی خود تهیه کنید.

با توجه به اینکه بیشتر افراد بدون هیچ برنامه دقیق و اصولی به این روش تغذیه روی می‌آورند، با گذر زمانی نه‌چندان طولانی یا از رژیم غذایی خود خسته می‌شوند و آن را رها می‌کنند یا اینکه بافت بدن آنها یا برخی از اعضای بدنشان دچار مشکل می‌شود. از این‌رو باز هم آنها مجبور به ترک این سبک تغذیه خواهند بود.

بیشتربخوانید... ویژگی های رژیم سالمندی

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.