۱- کاهش کالری دریافتی
تحقیقات انجام شده در مورد تاثیر کالری دریافتی بر روی بیماری دیابت نشان می دهد که کاهش کالری دریافتی می تواند هم به کنترل قند خون و هم به کاهش وزن کمک کند.
اغلب بیماران که می توانند به کمک کاهش وزن سرعت پیشرفت بیماری دیابت را کاهش دهند در مراحل ابتدایی بیماری قرار دارند. بنابراین، تشخیص به موقع بیماری دیابت و شروع سریع برنامه کاهش وزن بسیار مهم است.
اضافه وزن و چاقی یکی از دلایل مهم ابتلا به دیابت نوع ۲ است. در افرادی که به علت چاقی چربی زیادی در بدن آن ها ذخیره شده کارآیی هورمون انسولین در کنترل قند خون کاهش می یابد. به این وضعیت مقاومت به انسولین گفته می شود. کاهش وزن به درمان مقاومت به انسولین و کنترل بهتر قند خون کمک می کند.
سایر مقالات ... آزمایش قبل از عمل جراحی لاغری
۲- ورزش منظم
ورزش کردن یک راهکار مناسب برای کنترل بیماری دیابت است. این که بخواهید فقط با فعالیت بدنی وزن خود را کاهش دهید کمی دشوار است. اگر از ترکیب رژیم غذایی کم کالری و ورزش استفاده کنید به نتیجه مطلوب تری دست خواهید یافت. پیروی از یک رژیم غذایی متعادل به همراه افزایش فعالیت بدنی شما را در مسیر بهبودی قرار می دهد.
در یک مطالعه از بیماران مبتلا به دیابت خواسته شد تا روزانه ۱۰ هزار قدم برداشته و حداقل ۲/۵ ساعت در هفته فعالیت بدنی با شدت متوسط انجام دهند. کالری دریافتی شرکت کنندگان ۵۰۰ تا ۷۵۰ کیلوکالری در روز کاهش یافت. این بیماران طبق روال و با نظر پزشک به دریافت داروهای خود ادامه دادند.
سایر مقالات ... ورزش منظم بعد از عمل لاغری
نتایج نشان داد که بیش از نیمی از شرکت کنندگان می توانند بدون دریافت داروها قند خون خود را تا محدوده طبیعی کاهش دهند. برخی از این افراد می توانستند در طولانی مدت قند خون خود را کنترل کنند.
۳- جراحی باریاتریک (درمان دیابت نوع 2 با عمل لاغری)
این نوع جراحی با ایجاد تغییراتی در معده و دستگاه گوارش میزان غذای مصرفی را کاهش داده و سبب کم شدن وزن می شود. این روش درمانی علاوه بر این که به کاهش وزن کمک می کند، می تواند از طرق مختلف سرعت پیشرفت بیماری دیابت را کاهش دهد.
مکانیسم دقیق ارتباط بین جراحی باریاتریک و بهبود بیماری دیابت مشخص نیست و باید در این زمینه تحقیقات بیشتری انجام شود. اما به نظر می رسد که این روش درمانی با اثر بر هورمون های روده به کنترل قند خون کمک می کند.
محققان تخمین می زنند جراحی باریاتریک در بیش از سه چهارم بیماران سبب معکوس شدن روند پیشرفت بیماری دیابت می شود. جراحی بای پس معده و جراحی اسلیو معده در مقایسه با روش باندینگ معده (حلقه گذاری معده) نتیجه مطلوب تری را به دنبال خواهند داشت.
- ۰ ۰
- ۰ نظر