اختلالات خوردن و درمان ارتودنسي

۴۱ بازديد

اختلالات خوردن ناشي از تركيبي از عوامل بيولوژيكي ، روحي و محيطي است.و نظريه هاي بسياري در اين باره وجود دارد. چگونه ارتودنسي به بيماراني كه اختلالات خوردن دارند كمك مي كند؟ كليد اصلي براي مقابله با اين مشكل ، پيدا كردن افراد مبتلا به اين اختلال است. اختلال در خوردن مواد غذايي اغلب در نوجوانان شايع است. اين گروه سني هم بيشترين دريافت كننده هاي درمان هاي ارتودنسي (ارتودنسي نامرئي، ثابت و ارتودنسي ژله اي ) هستند.

چه ميزان از بيماران ارتودنسي از اختلالات خوردن رنج مي برند؟ 

در سال 1997 يك نظر سنجي ملي از دانش آموزان يك كالج گرفته شد. طبق اين نظر سنجي ، حدود 5 درصد از زنان و 1 درصد از مردان ، در اين آمار جاي گرفتند. به عبارتي معلوم شد كه در حدود شش نفر از 100 نفر ، يك يا چند فرم از اختلال در خوردن مواد غذايي را دارند. چه نشانه هايي ازاختلالات خوردن در بيماران ارتودنسي ديده مي شود؟ يكي از نشانه هايي كه يك متخصص ارتودنسي خوب مي تواند به آن اشاره كند فرسايش ميناي دندان ناشي از اسيد معده است.(براي آشنايي با بهترين متخصص ارتودنسي در كرج و تهرا مي توانيد به سايت دندانپزشكي ما مراجعه كنيد.)

بيشتربخوانيد... ارتودنسي تيكه اي

اين فرسايش هميشه با هيدروكلريك از معده شروع مي شود. به طور كلي اين فرسايش در دندان ها صورت مي گيرد و ارتودنتيست مي تواند آن را ببيند. اين اتفاق به دليل انگشت در دهان كردن اين بيماران پس از هر وعده غذايي مي افتد. سپس نشانه هايي از آن به جا مي ماند كه ارتودنتيست مي تواند آنرا ببيند.

ارتودنتيست ها چه نقشي در درمان بيماران مبتلا به اختلالات خوردن دارند؟

اصولا اين يك فرصتي است كه بتوان مشكل را با بيمار درميان گذاشت. نقش يك متخصص ارتودنسي در وهله اول برقراري ارتباط با بيمار است. اما اگر بيمار كودك باشد بهتر است با والدين او اين موضوع را در ميان گذاشت. در اين ميان دانستن اينكه چگونه در اين مورد با يك بيمار جوان مي توان مسئله را درميان گذاشت ، مهم است

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.