پيشگيري از خونريزي زبان

مطالب پزشكي و سلامتي

پيشگيري از خونريزي زبان

۳۷ بازديد

علل زيادي ممكن است باعث شروع خونريزي از بافت هاي داخل دهان از جمله زبان شوند. گاهي اوقات ممكن است بر اثر يك گزش ساده زبان با دندان، متوجه خونريزي شويد، گاهي اوقات نيز ممكن است اين ريزش خون علامت سرطان زبان باشد و گاهي هم ممكن است به دليل نصب دستگاه هاي دندانپزشكي مانند انواع ونير دندان (شامل لمينت دندان، ونير دندان، ونير كامپوزيت) و ساير پروسه هاي مرتبط ديگر در فرآيندهاي اصلاح طرح لبخند باشد. در هر صورت علل زيادي وجود دارند كه باعث بروز اين خونريزي ميشوند.

بيشتر بخوانيد... ارتودنسي چقدر درد دارد؟

همانطور كه گفته شد دلايل خونريزي از بافت هاي داخل دهان از جمله زبان شما متفاوت است اما ميتوان با دنبال كردن چند دستورالعمل كلي احتمال خونريزي را به حداقل كاهش داد. چند نكته ساده در اين خصوص عبارتند از:

  • با مراجعه مرتب به يك كلينيك دندانپزشكي خوب و مسواك زدن به موقع دندانهاي خود طبق دستورالعمل، سلامتي دهان را حفظ كنيد.
  • اگر پروتز دندان استفاده ميكنيد هر روز مطابق دستور دندانپزشك آن ها را تميز كنيد.
  • از مصرف سيگار و نوشيدن زياد الكل خودداري كنيد.
  • اگر ونير دندان مانند لمينت دندان ، ونير كامپوزيت، كامپوزيت دندان و ساير روكش هاي دنداني داريد با مراقبت درست از آن ها مانع از ترك برداشتن يا شكستن آن ها شويد. و اگر هنوز اقدام به نصب ونير نكرده ايد براي اينكار حتما به بهترين كلينيك دندانپزشكي شهر خودتان مراجعه كنيد.
  • بهترين سن ارتودنسي كودكان 10 تا 14 سالگي است زيرا آن ها ميتوانند مسوليت مراقبت از دستگاه هاي ارتودنسي سنتي را بر عهده بگيرند. اگر قبل از اين سن كودك ارتودنسي كند به دليل اينكه هنوز نميتواند به درستي از براكت ها و سيم ها مراقبت كنند امكان شكسته شدن آن ها و آسيب به زبان و در نهايت خونريزي زبان وجود دارد. لذا كودكان را توصيه به مراجعه نزد متخصصان ارتودنسي در سنين 10 تا 14 سالگي كنيد.
  • اگر ايمپلنت دندان داريد با مراقبت درست و پيگيري هاي دندانپزشگي از بروز عفونت يا وارد شدن آسيب از سوي ايمپلنت به زبان پيشگيري كنيد.

بيشتربخوانيد... دانستني هاي ارتودنسي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.