پديده تجمع غذا در فواصل بين دنداني در اثر شرايط گوناگوني پديد مي آيد. تجمع غذايي در همه دندان ها اتفاق نمي افتد و بيشتر در يك يا چند تا از دندان ها ديده مي شود. در زير به برخي از شرايط ايجاد تجمع غذايي در فواصل بين دنداني اشاره اي مي كنيم. با كلينيك دندانپزشكي ترميم و زيبايي دندان همراه باشيد.
علل تجمع غذايي در فواصل بين دنداني
احتمال دارد بعد از درمان دندان ها و پر كردن آنها با مواد پر كننده، اين مواد بعد از گذشت زماني از دندان ها جدا شوند يا بريزند و فضاهاي خالي اي در فواصل بين دنداني ايجاد كنند كه باز محل خوبي براي غذاهاي مانده در دهان است.
رفع گير غذايي دندان
احتمال ديگر اين است كه روكش دندان يا پروتز دندان حركت كند و شرايط لازم براي تجمع غذايي را فراهم آورد. البته گفتني است كه دندان ها به صورت نرمال هميشه در تحرك هستند، اين تحرك هاي بين دنداني نيز مي توانند يكي از عوامل ايجاد تجمع غذايي باشند. دندان ها در حركت هاي طبيعي خودشان با دندان هاي كناري يا دندان هايي كه به تازگي ترميم (درمان ترميمي دندان) شده اند برخورد مي كنند و اگر اين برخوردها شدت زيادي داشته باشند منجر به ساييده شدن دندان ها مي گردد، ساييدگي دندان ها مي تواند فاصله بين دنداني را باعث شود و مانده غذاها را در خود جا بدهد.
بيشتربخوانيد... دندانپزشكي بارداري
درمان تجمع غذايي در فواصل بين دنداني
اگر علت تجمع غذايي در فواصل بين دنداني به خوبي و درستي تشخيص داده شود مي توان براي آن درمان مناسبي را تجويز كرد. در بسياري از موارد با درمان و پر كردن اصولي فواصل بين دنداني مي توان اين پديده را برطرف نمود. عوض كردن مواد پركننده دندان ها يا تعويض روكش دندان راهكار ديگري است كه مي تواند اين مشكل را برطرف كند.
درمان گير غذايي دندان
شما مي توانيد از پوسيدگي بين دندان هاي خود جلوگيري كنيد و تنها يك راه مناسب براي آن وجود دارد و آن استفاده از نخ دندان است. اگر نخ دندان را به روش درستي استفاده كنيد بيشتر مشكلات مربوط به پوسيدگي دندان از بين مي رود و احتما تجمع غذايي فواصل بين دنداني نيز كمتر مي شود.
بيشتربخوانيد... پر كردن دندان