اظهار نظر بهترين متخصص ارتودنسي در كرج :
اگر صداي خوبي داريد و با صدايتان كار ميكنيد (خواننده، آوازه خوان، دوبلور، مجري و …) و در عين حال دندان هاي كج و ناصافي داريد، احتمالا اين سوال در ذهن شما نقش بسته باشد كه آيا آواز خواندن و ارتودنسي با هم تداخل دارند يا نه؟ آيا ارتودنسي براي صداي شما مضر است يا نه؟ اين دو چه تاثيري بر هم ميگذارند؟ و آيا من ميتوانم تحت درمان قرار بگيرم؟ با ما همراه باشيد تا در اين مقاله از مجله دندانپزشكي ارتودنسي به طور كامل به اين موضوع بپردازيم.
چه ارتباطي بين آواز خواندن و ارتودنسي وجود دارد؟
مهمترين كاري كه متخصصان ارتودنسي دندان انجام ميدهند برطرف كردن مشكلاتي است كه روي تكلم، جويدن، ظاهر صورت، عملكرد فك ها و دندان ها تاثير ميگذارند. كراس بايت، آندربايت، اوربايت، كراودينگ و شلوغي دندان ها، فاصله بين آن ها و … از جمله اين مشكلات هستند كه به خصوص تكلم و آواز خواندن را با مشكل روبرو ميكنند. متخصص ارتودنسي براي برطرف كردن اين مشكلات از دستگاه هاي ارتودنسي استفاده ميكنند و بعد از اصلاح آن ها، شما ميتوانيد بهتر بجويد، بهتر صحبت كنيد و لبخند زيباتري داشته باشيد. با اين تفاسير و زماني كه تكلم و قدرت بيان ما بهتر ميشود، قطعا اگر آوازه خوان و يا خواننده باشيم قدرت صداي ما بهتر شده و ما ميتوانيم بهتر بخوانيم. بنابراين ميتوان بين آواز خواندن و ارتودنسي يك ارتباط قائل شد. به اين شكل كه ارتودنسي ميتواند باعث بهبود آوزا خواندن و خوانندگي شود.
بيشتربخوانيد... بندهاي كشي يا الاستيك در ارتودنسي
آيا ارتودنسي ميتواند شما را تبديل به يك خواننده خوش صداتر كند؟
خيلي ها سوال ميپرسند كه آيا دستگاه هاي ارتودنسي ميتوانند به بهبود صدا كمك كنند. در پاسخ بايد گفت كه تمرين كردن تنها كاري است كه مي تواند شما را به خواننده اي بهتر تبديل كند. اما در كنار تمرين هر كاري كه بتواند فضا و شرايط را براي ارتقاء صداي شما مهيا كنيد نيز ميتواند باعث بهتر شدن صدايتان شود. ثابت شده كه ارتودنسي نه تنها تاثير بدي روي صداي نازنين شما نخواهد گذاشت بلكه حتي ميتواند آن را تا حد زيادي ارتقاء دهد.
آيا با اينويزلاين ميتوان آواز خواند؟
اينوزيلاين ها يا (Invisalign) از محبوبترين دستگاه هاي انواع مختلف ارتودنسي نامرئي هستند. اين دستگاه ها با نام پلاك شفاف ارتودنسي نيز شناخته شده هستنند. و از انجايي كه شفاف و همرنگ دندان هستند معمولا توسط بزرگسالان مورد استفاده قرار ميگيرند.
برخلاف ارتودنسي ثابت با بريس هاي فلزي كه ميتوانند كمي روي صحبت كردن و آواز خواندن تاثير بدي بگذارند، اما ما چنين چيزي را در خصوص ارتودنسي نامرئي با اينويزيلاين ها نداريم. لابد ميپرسيد چرا؟ چون حتي اگر نتوانيد با اينويزيلاين ها با تمام پتانسيل آوايي خود آواز بخوانيد ميتوانيد حين تمرين آن ها را بردايد و بلافاصله بعد از تمام شدن آواز خواندن، دوباره آن را سرجاي خود بگذاريد.
تکنیک های تقویت حافظه
1- درست قبل از خواب مطالعه کنید
اگرچه نباید شب ها دیر بخوابید، اما مطالعه قبل از خواب می تواند ایده خوبی باشد. خواب اطلاعات را در مغز تثبیت می کند. مطالعات نشان می دهد که اگر کمی بعد از یادگیری به رختخواب بروید، احتمالاً اطلاعات را به یاد خواهید آورد.
درست قبل از خواب، جزوه های خود را بخوانید، با فلش کارت ها خود را امتحان کنید و اطلاعات را مرور کنید.
2- اطلاعات را به تکه های کوچکتر تقسیم کنید
اگر می خواهید اطلاعات زیادی را به خاطر بسپارید، سعی کنید همه آن را در طول یک جلسه مطالعه نکنید. از تکنیکی به نام تکرار فاصله دار استفاده کنید:
مغز اطلاعاتی را که فکر می کند مهم است، ذخیره می کند. بنابراین، هنگامی که مرتباً در طول زمان به مرور اطلاعات می پردازید، به تثبیت آن در حافظه خود کمک می کنید. روش درس خواندن