مراحل پركردن دندان : در هر مرحله چه انفاقي مي افتد؟

۴۳ بازديد

همانطور كه خوانديد پر كردن دندان يك روش ساده دندانپزشكي است كه براي ترميم پوسيدگي دندان و پر كردن حفرات دنداني استفاده مي‌شود. اين پروسه به لطف استفاده از بي‌حسي موضعي نسبتاً بدون درد بوده و نسبت به ساير درمان‌هاي نسبتا شايع دندانپزشكي مانند روكش دندان(لمينت دندان )، روت كانال تراپي يا درمان ريشه دندان، جراحي دندان، ايمپلنت دندان و …. نياز به زمان كمتري دارد. با بهترين متخصص ارتودنسي دندان همراه باشيد.

مرحله اول: مشخص كردن محل دقيق پوسيدگي دندان

 در قدم نخست دندانپزشك دندان‌هاي پوسيده شده شما را بررسي مي‌كند. اگر بيش از يك دندان پوسيده در يك طرف دهان شما وجود داشته باشد، او مي‌تواند با رضايت شما آنها را در يك جلسه ترميم كند. طي اين جلسه، دندانپزشك به شما اطلاعاتي درباره تعداد دندان‌هاي پوسيده و همچنين درجه و عمق پوسيدگي مي‌دهد. سپس بسته به ميزان پوسيدگي دندان، هر دندانپزشك ترميمي خوب  از مواد پر كننده خاصي براي ترميم دندان دچار پوسيدگي استفاده مي‌كند.

مرحله دوم: بيحس كردن دنداني كه دچار پوسيدگي شده است

 دندانپزشك كار ترميم دندان را با بيحس كردن دندان و بافت لثه اطراف آن شروع مي‌كند. اين بي‌حسي تا حد زيادي تضيمن مي‌كند كه فرآيند انجام شده براي شما بدون درد است. و از آنجا كه بسياري از بيماران و مراجعان از سوزن و تزريق بيحس كننده هراس دارند، معمولاً دندانپزشكان ابتدا بيحسي را با يك ژل حاوي مواد بي‌حس‌كننده آغاز مي‌كنند. بعد از ژل، آن‌ها مي‌توانند اقدام به تزريق بي‌حسي كنند.

بيشتربخوانيد... دندانپزشكي در بارداري

مرحله سوم: پوشاندن اطراف دندان

 تا بي‌حسي اعمال شود و تاثيراتش شروع شود، دندانپزشك، دنداني كه قرار است از پوسيدگي خالي شده و با پر كننده ترميم شود را با كمك يك كاور از ساير دندان‌ها و بخش‌هاي داخلي دهان جدا مي‌كند. اين كاور رابردم نام دارد و به گذاشتن آن Rubber dam placement مي‌گويند.

بيشتربخوانيد... پركردگي و ترميم دندان

مرحله چهارم: تميز و آماده كردن دندان براي قرار دادن مواد پر كننده

در اين مرحله دندان آماده است تا مواد پر كننده را درون خود جاي دهد. نحوه پر كردن دندان بسته به نوع ماده پر كننده متفاوت است. و هر ماده‌اي با تكنيك‌هاي خاصي جهت ترميم دندان بكار گرفته مي‌شود.

مرحله پنجم : پاليش كردن مواد پر كننده

در اين مرحله دندانپزشك ماده پر كننده كه اكنون سفت شده است را پاليش مي‌كند تا هيچ لبه تيز و اضافي نداشته باشد. وجود لبه‌هاي اضافي يا فرو رفتگي و برجستگي‌هاي غير طبيعي باعث وارد شدن آسيب به دندان‌ها و بافت‌هاي نرم دهاني و همچنين خود موادي مي‌شود كه براي پر كردن دندان استفاده مي‌شود

مرحله ششم : بررسي بايت و  آناتومي دهان و دندان

قبل از اينكه مراحل پر كردن دندان به اتمام برسد يك دندانپزشك ترميمي خوب با دقت دندان پر شده را بررسي كرده تا مطمئن شود كاملا ظاهري طبيعي دارد و از لحاظ آناتوميكي دچار تغيير نشده باشد. سپس نحوه روي هم آمدن دندان‌ها يا اكلوژن دنداني به كمك كاغذهايي خاص با ضخامت معين كه كاغذ آرتيكولاتور ناميده مي‌شوند، چك مي‌گردند تا اطمينان حاصل شود كه ماده پركننده هيچ تداخلي در بايت ايجاد نكرده باشد.

رفرنس 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.