عمل‌های بی‌خطر لاغری

مطالب پزشكي و سلامتي

عمل‌های بی‌خطر لاغری

۴۲ بازديد

عمل‌های بی‌خطر لاغری چیستند؟ ویژگی های عمل‌های بی‌خطر لاغری چیست؟ مزایا و معایب عمل‌های بی‌خطر لاغری چیست؟ عمل لاغری به شما در کاهش وزن کمک کرده و خطر مشکلات پزشکی مرتبط با چاقی را کاهش می‌دهد. جراحی چاقی از دو طریق اصلی به کاهش وزن کمک می‌کند: محدودیت از جراحی برای کاهش حجم مقدار غذایی که معده می‌تواند داشته باشد، استفاده می‌شود و این باعث می‌شود کالری مصرفی شما محدود شود. سو جذب از جراحی برای کوتاه کردن یا برش زدن بخشی از روده کوچک استفاده می‌شود که میزان کالری و مواد مغذی بدن را کاهش می‌دهد. در پس معده، متخصص جراحی لاغری  کیسه کوچکی در بالای معده ایجاد می‌کند. کیسه تنها بخشی از معده است که غذا دریافت می‌کند. این میزان مقداری را که می‌توانید به‌راحتی هم‌زمان بخورید و بنوشید را بسیار محدود می‌کند. سپس روده کوچک بافاصله کمی از معده اصلی بریده‌شده و به کیسه جدید متصل می‌شود. غذا مستقیماً از کیسه به این قسمت از روده سرازیر می‌شود. بااین‌حال، قسمت اصلی معده، همچنان به تولید آب‌های گوارشی ادامه می‌دهد.

بیشتربخوانید:

گاسترکتومی اسلیو

در گاسترکتومی اسلیو معده ، بخشی از معده جداشده و از بدن خارج می‌شود. قسمت باقی‌مانده معده به‌صورت ساختاری لوله‌ای، شکل‌گرفته است. این معده کوچک‌تر کمتر هورمون تنظیم‌کننده اشتها، گرلین تولید می کند که ممکن است میل شما به غذا خوردن را کاهش دهد. با این حال، گاسترکتومی اسلیو تاثیری در جذب کالری و مواد مغذی روده ندارد.

سایر مقالات... کراتینه مو

عمل پس روده

به طور کلی، پس معده و سایر جراحی های کاهش وزن می توانند گزینه ای برای شما باشند، اگر:

شاخص توده بدن (BMI) شما 40 یا بالاتر است (چاقی شدید). BMI شما 35 تا 39.9 (چاقی) است و شما یک مشکل جدی مرتبط با وزن مانند دیابت نوع 2، فشار خون بالا یا آپنه خواب شدید دارید. در برخی موارد، اگر BMI شما 30 تا 34 باشد و دارای مشکلات جدی بهداشتی مرتبط با وزن باشید، ممکن است شرایط خاصی برای جراحی کاهش وزن را داشته باشید. اما پس معده برای همه افرادی که دچار اضافه وزن شدید هستند، مناسب نیست. شما باید مایل باشید که تغییرات دائمی را برای داشتن یک سبک زندگی سالم انجام دهید. ممکن است از شما خواسته شود در برنامه های پیگیری طولانی مدت شرکت کنید که شامل نظارت بر تغذیه، سبک زندگی، رفتار و شرایط پزشکی شما می باشد. برای اطلاع از این که بیمه نامه شما، جراحی کاهش وزن را پوشش می دهد یا خیر، با طرح بیمه درمانی یا دفتر منطقه ای خود مشورت کنید.

منبع: مجله لاغری

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.