در متاآنالیزی مشتمل بر ۴۷۳ بیمار در ۱۰ مطالعه، محققان دریافتند که کاهش وزن با کاهش شدت درد، طول مدت حمله و دفعات ابتلا به میگرن ارتباط دارد. کاهش وزن همچنین می تواند بیماری های مرتبط با چاقی مانند دیابت، فشار خون، بیماری های قلبی عروقی، سکته مغزی و بیماری های تنفسی را نیز درمان کند. چاقی و میگرن در کشور های توسعه یافته بسیار شایع بوده و لاغری می تواند تاثیر بسیار زیادی بر کیفیت زندگی این جمعیت فراوان داشته باشد و هزینه های درمانی آنها را کاهش دهد.
بیشتربخوانید... تجربیات کسانی که عمل اسلیو انجام داده اند
۵ عامل لاغری که ممکن است میگرن را تشدید کنند
عوامل داخلی و خارجی بسیاری هستند که می توانند موجب شروع یا تشدید حمله انواع میگرن شوند. این عوامل شامل برخی غذاها، ورزش های شدید، هورمون ها، استرس و آب و هوا می باشد. از آنجایی که افراد میگرن را اشکال متفاوتی تجربه می کند، هر فرد ممکن است به یک یا چند عامل به خصوص واکنش نشان دهد.
در ادامه به برخی از این عوامل تشدید کننده می پردازیم که می توانند برنامه های کاهش وزنی فرد را نیز بر هم بزنند.
نوشابه های رژیمی و شیرین کننده های مصنوعی
اگر تجربه ی درد های میگرنی را زیاد دارید، پس حتما میدانید که این درد ها پس از مصرف برخی غذاها و نوشیدنی ها که با ماده مصنوعی آسپارتام شیرین شده اند، تشدید می شوند.
بیشتربخوانید... رژیم کانادایی
وعده های غذایی نامنظم
پایین بودن قند خون یا هیپوگلیسمی یکی از شایع ترین محرک های میگرن است. حذف وعده های غذایی به منظور کاهش وزن، هرگز روشی سالم و دوستدار سردرد شما نخواهد بود.
کافئین
گاهی اوقات مصرف کافئین می تواند به بهبود سردرد میگرنی کمک کند، زیرا مانند مسکن عمل کرده و موجب جذب بهتر دیگر مسکن ها نیز می شود.
رژیم های سریع و مکمل های لاغری
در بیشتر برنامه های رژیم چاقی سریع، کالری دریافتی فرد به طور چشمگیری کاهش می یابد. این کاهش چشمگیر معمولا موجب تحریک سردرد میگرنی می شود. در رژیم های لاغری غیر استاندارد فرد مجبور است بسیاری از گروه های غذایی را که برای بدن واجب و ضروری هستند را از برنامه خود حذف کند.
ورزش های قدرتی بسیار شدید
اگر پس از شروع یک برنامه ورزشی متوجه افزایش میگرن هایتان شده اید، احتمالا ناشی از افزایش فعالیت هایتان است. طبق تحقیقی که در ژورنال سردرد و درد چاپ شده است، میگرن حدود ۳۸ درصد از شرکت کنندگان پس از ورزش تشدید شد.
- ۰ ۰
- ۰ نظر