نکاتی درباره ارتودنسی کودکان که همه والدین دلسوز باید بدانند

۲۵ بازديد

ارتودنسی یک رشته تخصصی در دندانپزشکی است که به تشخیص، پیشگیری، مدیریت، درمان ناهماهنگی‌ها و نامنظمی های دندان‌ها و فک‌ها می‌پردازد” به عبارت ساده و عامیانه‌تر، ارتودنسی به صاف شدن دندان‌های کج، نامرتب و شلوغ می‌پردازد. و همه را در موقعیت نرمال و طبیعی خود قرار می‎دهد.

بهترین سن شروع ارتودنسی کودکان چه سنی است؟

 پیش از این در مقاله‌ای با عنوان (چرا باید بچه‌ها را از سن ۷ سالگی پیش متخصص ارتودنسی بُرد؟) درباره سن مناسب ارتودنسی کودکان به طور مفصل صحبت شده است. متخصصان ارتودنسی بر این باورند که بهترین سن برای آغاز مداخلات ارتودنسی در کودکان سن ۷ سالگی است. البته ممکن است کودک کمی زودتر یا کمی دیرتر به آغاز مداخلات نیاز داشته باشد. اما با توجه به بسیاری از عوامل (که در ادامه توضیح داده شده‌اند)، بهترین سن همین ۷ سالگی است.

چرا بهتر است در سن ۷ سالگی درمان ارتودنسی را شروع کنیم؟

هدف بزرگ ما در ارتودنسی کودکان، در آمدن دندان‌های دائمی در موقعیتی درست و هماهنگ است. بنابراین عمده کاری که ما متخصصان انجام می‌دهیم، مدیریت رویش دندان‌های دائمی است. ما درمان ارتودنسی را زمانی آغاز می‌کنیم که اغلب دندان‌های شیری افتاده باشند (متعاقباً اغلب دندان‌های دائمی از لثه در آمده باشند). و از آنجا که در سن ۷ یا ۸ سالگی بیشتر دندان‌های شیری افتاده (و دندان‌های جایگزین نیز درآمده‌اند) بهترین سن برای مدیریت رویش دندان‌های دائمی و برطرف کردن مشکلات ارتودنسی همین سن ۷ سالگی است.

مشکلات مهم ارتودنسی کودکان کدامند؟

کج بودن یک یا چند دندان دیر یا زود در آمدن دندان های دائمی ازدحام یا شلوغی دندان‌ها وجود فاصله بین دندان‌ها وجود فاصله بین دندان‌های بالا و پایین (در جلوی دهان) حین بسته بودن دهان کودک جلوزدگی بیش از حد فک بالا جلوزدگی فک پایین قرار گرفتن دندان‌های بالا (پشت دندان های پایین) در یک طرف فک که به آن کراس بایت گفته می‌شود

بیشتربخوانید... هزینه ارتودنسی

علت اصلی بروز مشکلات ارتودنسی چیست؟

 اغلب مال اکلوژن‌ها و مشکلات ارتودنسی کودکان مستقیما مقصری جز ژنتیک و وراثت ندارند و همچنین عادات نامناسب کودکی مانند میکدن بیش از حد انگشت، پستانک یا سایر اشیاء دیگر می‌تواند به مرور زمان مشکل ساز شود. تنفس دهانی، رفلاکس بلع نادرست، وارد شدن ضربه به کودک و … نیز می‌توانند باعث بروز چنین مشکلات ارتودنسی در کودکان شوند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.