اینویزیلاین نوعی ارتودنسی نامرئی ارتودنتیست است که برای بسیاری از بیماران جذابیت بالایی دارد. برخی از بزرگسالان می ترسند که بریس ها باعث خجالت آنها شود بنابراین حاضر نمی شوند زیر بار ارتودنسی ثابت با بریس بروند. در عوض بیشتر بزرگسالان معتقدند حتی اگر مشکلات شدید بایت و مال اکلوژن داشته باشند، اینویزیلاینهای شفاف بهترین راه حل برای اصلاح مشکلات آنها است. اما غافل از اینکه این دستگاه ها نمیتوانند مشکلات شدید ارتودنسی دندان را درمان کنند.
بیشتربخوانید... سیگار کشیدن با ارتودنسی
- نکته درباره اینویزیلاین که قبلا نمی دانستید
- آن ها دندانها را از ریشه جابجا نمیکنند!
مکانیزم اصلی دستگاه های ارتودنسی، جابجایی دندان ها به موقعیت مد نظر ما با اعمال فشار است.این فشار معمولا آنقدری زیاد هست که بتواند ریشه دندان را هم وادار به تغییر موقعیت کند. اما ما در ارتودنسی نامرئی به روش اینویزیلاین کاری به ریشه دندان ها نداریم.
۲. این ارتودنسی نامرئی برای هر کسی مناسب نیست
این دستگاه تنها برای موارد خفیف ارتودنسی خوب عمل می کند، و برای اصلاح موارد پیچیده تر موثر نیست.
۳. اینویزیلاینها در دراز مدت کارآمد نیست
این دستگاه در گروه ارتودنسی متحرک قرار دارد یعنی بیمار میتواند آنها را به راحتی بردارد یا دوباره نصب کند. برای اینکه درمان با این دستگاه موفقیت آمیر باشد باید در شبانه روز حداقل ۲۲ ساعت از آن استفاده کرد.
۴. درصد موفقیت شما با ارتودنسی نامرئی با اینویزیلاین تنها ۵۹ درصد است!
یک مقاله تحقیقاتی که در مجله بهداشت دهان و دندان BioMed منتشر شد ، نشان داد که Invisalign تنها حدود ۵۹ درصد مؤثر است.
۵. امکان گیر کردن مواد غذایی و باکتری ها را این دستگاه بالا است
زمانی که هیچ دستگاهی به دندان های شما متصل نیست دهان شما بذاق تولید میکند. این بزاق میتواند به تمیز شدن طبیعی دندان ها تا حدی کم کند. اما زمانی که از اینویزیلاین استفاده میکنید دندان های شما تقریبا همیشه توسط این دستگاه احاطه میشود و شانس اینکه توسط بزاق تمیز شود را ندارد.
۶. هیچ اینویزیلاینی دائمی نیست
بسته به مشکل شما، تعدادی از این دستگاه ها برای شما ساخته میشود که تقریبا هر دو هفته یکبار باید آن ها را تعویض کنید.
۷. ارتودنسی نامرئی با این دستگاه ممکن است دردناک تر از بریس باشد.
برخی از بیماران بر این باورند که Invisalign از بریس کمتر دردناک است، اگرچه یک مطالعه نشان داده است که این موضوع تنها در ابتدای درمان صحیح است.
منبع: orthodentist.ir
- ۰ ۰
- ۰ نظر