چاقی بیش از حد اخیر به تازگی در میان گروه های زیادی از مردان و زنان در سنین مختلف شیوع یافته است و در دوره اخیر با گسترش رستوران ها، فست فودها و سبک زندگی خاص مبتنی بر غذاهای پر از چربی و کربوهیدرات، شدت آن افزایش یافته است. بنابراین، جراحی های چاقی در انواع مختلف آن نیز متناسب با هر مورد تکامل یافته و مهمترین جراحی هایی که اخیراً ظاهر شده اند، فرآیند گاسترکتومی اسلیو معده اصلاح شده است که به کاهش وزن و کاهش اندازه معده کمک می کند. در ادامه با بهترین جراح لاغری همراه باشید.
گاسترکتومی اسلیو معده
گاسترکتومی اسلیو معده با لاپاراسکوپی متداول ترین عمل در جهان برای درمان چاقی است و آن برداشتن حدود 75٪ تا 85٪ معده با استفاده از استاپلرهای مدرن است، بنابراین اندازه معده را با درصد زیادی کاهش می دهد ، بنابراین بیمار با خوردن مقدار کمی غذا احساس سیری می کند. از طریق 3 برش کوچک که طول آن از 1 سانتی متر بیشتر نیست و هورمون گرسنگی در حین عمل از بین می رود و احساس گرسنگی بعد از عمل نادر می شود. بعد از عمل اسلیو معده سنتی، بعضی از موارد دچار افزایش وزن شده بودند زیرا در یک زمان مقدار زیادی غذا مصرف می کردند، زیرا بافت معده قابل کشش بود. اما در این نوع عمل اسلیو معده دیگر کششی در معده وجود نخواهد داشت.
چه کسی فرد مناسب برای جراحی اسلیو معده اصلاح شده است؟
کسانی که از چاقی مفرط رنج می برند کسانی که شاخص توده بدنی (BMI) آنها بیشتر از 40 است. کسانی که شاخص توده بدنی یا BMI از 35 تا 39.9 بیشتر است یا دارای یکی از مشکلات مربوط به سلامتی مرتبط با چاقی باشد مانند: بیماری فشار خون بالا دیابت نوع 2 آپنه خواب بیماری کبد چرب سطح بالای کلسترول و چربی در خون
مزایای اسلیو معده
مقدار غذایی که معده می تواند نگه دارد را محدود می کند باعث کاهش سریع و قابل توجه وزن می شود که مطالعات مقایسه ای مشابه با بای پس معده Roux-en-Y پیدا می کنند. کاهش وزن 50٪ برای داده های 3-5 ساله را نشان داده بود به هیچ جسم خارجی (AGB) و بدون دور زدن یا مسیریابی مجدد جریان غذا (RYGB) نیاز ندارد تقریباً 2 روز در بیمارستان بستری میشوید باعث تغییرات مطلوبی در هورمون های روده می شود که گرسنگی را سرکوب می کند، اشتها را کاهش می دهد و سیری را بهبود می بخشد.
معایب اسلیو معده
یک روش غیر قابل برگشت است امکان کمبود طولانی مدت ویتامین را دارد میزان عوارض زودرس بالاتر از AGB است
- ۰ ۰
- ۰ نظر