فیشور سیلانت دندان، مصداق بارز پیشگیری بهتر از درمان

۴۴ بازديد

فیشور سیلانت دندان یک لایه نازک از جنس مواد پلاستیکی بی رنگ یا همرنگ دندان هستش که برای محافظت از دندان های خلفی کودکان از پوسیدگی دندان و مسائل دیگه به سطح جونده اون ها متصل میشه. به استفاده از سیلانت دندان درزگیری، شیارگیری یا شیارپوشی گفته میشه. این پروسه به هیچ بیحسی نیاز نداره، به هیچ عنوان درد نداره و اگه کودک شما واجد شرایطش باشه کلی فایده و مزیت هم براش داره.

بیشتر بخوانید… عوارض لمینت دندان چیست

سیلانت دندان برای چه کسانی مناسبه؟

هر بچه ای لزوما نیاز به فیشور سیلانت نداره. نه تنها این، که هر دندانی هم نیازی به این مواد نداره. اگه بچه شما یکی از شرایط زیر رو داره می تونید (و بهتره) که دندوناش رو درزگیری کنید: شیارها یا درزهای عمیقی داخل سطح جونده دندان های آسیاب داره فکر می کنید یا مطمئن هستید که در معرض پوسیدگی دندان هست رژیم غذایی نامناسبی داره مثلا تمایل زیادی به خوردن غذاهای فست فوید و فرآوری شده، نوشیدنی  های قندی و یا نوشابه داره شرایط خاصی داره و خودش به تنهایی نمیتونه اصول بهداشت دهان و دندان رو به دلیل اون شرایط پیش ببره برای مثال سندروم داون داره یا بیش فعاله و اختلال توجه داره.

بیشتر بخوانید:

کودک من یکی از شرایطی که گفتی رو داره، از چه سنی باید ببرمش پیش دندونپزشک؟

 سیلانت دندان و درزگیرها رو میشه برای دندان های شیری و دائمی استفاده کرد. اما معمولا برای دندان دائمی بیشتر استفاده میشه. از بین دندان های دائمی هم، تنها دندان های آسیاب سیلانت میشن.

بنابراین به محض اینکه اولین دندان آسیاب دراومد اگه یکی از موارد بالا رو داشت برای کودکتون اقدام کنید و دندوناش رو فیشور سیلانت کنید. این نکته رو هم یادتون  باشه که اولین دندان آسیاب در حدود ۶ سالگی و دندان های آسیاب دوم هم در سن ۱۲ سالگی در میاد. تا قبل از اینکه احتمال پوسیدگی بیشتر بشه این کار رو برای کودکتون انجام بدید.

منبع: دندانپزشکی ژاله ایمپلنت

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.